Kyrö Distillery sai alkunsa monen muun kotimaisen yrityksen tapaan saunaillassa saadusta ajatuksesta: miksi Suomessa ei tehdä viskiä rukiista? Tislaamo löysi kodin vanhasta Isonkyrön osuusmeijeristä, samasta rakennuksesta jossa aikoinaan kehitettiin Oltermanni-juusto. Pannut kuumenivat ensimmäisen kerran 2014 ja sen jälkeen tislaamo on voittanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja ja myy tuotteitaan nyt kymmenissä maissa.

Kyrön vierailukeskus ja tislaamoravintola Kyrö Distillery Home tarjoaa vierailijoille uusia kokemuksia rukiisten tarinoiden ja makujen äärellä. Lämminhenkisessä Kyrön kodissa pääset nauttimaan Isonkyrön idyllisissä maalaismaisemissa maailmanluokan cocktaileja, kuulemaan tarinoita tislaamokierroksella, maistelemaan tastingissa sekä hivelemään makuaisteja paikallisista raaka-aineista valmistetulla ruoalla.

Add Your Comment