Kommande Evenemang

Senast föregående Evenemang

Kyröfest

Kyrö Distillery Company Oltermannintie 6, Isokyrö

Kyröfest kommer att hållas på gården till det gamla mejeriet, det nuvarande whiskydestilleriet Kyrö Distillery.   Kyröfest är en unik festival som känns som en varmhjärtad byfest. På Kyröfest kan du njuta av upplevelser med kvalitetsdrycker, mat och stämningsfull musik och konst.

Isokyrö marknaden i 1700 -talets stil

Isonkyrön 1700-luvun markkinat ry Museotie 4, Isokyrö

Varje år, den andra helgen i augusti, samlas hantverkare från hela Finland i närheten av Gamla kyrkan i Isonkyrö för att sälja stora handgjorda produkter. & nbsp; Marknadsmiljön utstrålar gammaldags atmosfär; Den gamla kyrkan och de gamla österbottniska husen. Utöver detta har säljarna gammaldagskläder. Marknaden erbjuder också mat och musikföreställningar. Barn har också mycket att göra i gamla dagens anda.…

Sirpistä puimuriin

Kyrönmaan Maatalousmuseo Pohjankyröntie 40, Isokyrö

Traktorer och traktormonterade arbetsmaskiner Kyrönmaan Maatalousmuseo Pohjankyröntie 40, 61500 Isokyrö Varje år, den sista helgen i juli, hålls ett evenemang från Sirpi till Puimuri, med fokus på gamla arbetsmaskiner och verktyg. Ett stort antal och olika gamla jordbruksredskap och maskiner visas på evenemanget. Evenemanget kommer också att innehålla demonstrationer som visar traditionella jordbruksmetoder.